Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Γενική Δενδροκομία

35.00€

Το παρόν πόνημα αποτελεί μια συλλογή γνώσεων, εμπειριών και αποτελεσμάτων έρευνας του συγγραφέα σχετικά με την ορθή – οικονομικά και περιβαλλοντικά – καλλιέργεια των πολυετών φυτών που καλλιεργούνται στη χώρα μας με σκοπό την παραγωγή καρπών. Παρουσιάζονται όλοι οι τομείς από την παραγωγή των δενδροκομικών φυτών, την επίδραση του κλίματος και της κλιματικής κρίσης στα…

 • ISBN

  9789606859458

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  400

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Το παρόν πόνημα αποτελεί μια συλλογή γνώσεων, εμπειριών και αποτελεσμάτων έρευνας του συγγραφέα σχετικά με την ορθή – οικονομικά και περιβαλλοντικά – καλλιέργεια των πολυετών φυτών που καλλιεργούνται στη χώρα μας με σκοπό την παραγωγή καρπών. Παρουσιάζονται όλοι οι τομείς από την παραγωγή των δενδροκομικών φυτών, την επίδραση του κλίματος και της κλιματικής κρίσης στα φυτά, τη φυσιολογία των δενδροκομικών ειδών, και όλες τις καλλιεργητικές πρακτικές και τη διαχείριση του φυτικού κεφαλαίου που πρέπει να εφαρμόζονται με γνώμονα α) την οικονομία, β) το περιβάλλον, και γ) την υγεία του ανθρώπου. Γράφηκε για α) να δώσει όλη τη βάση για την κατανόηση του αντικειμένου της σύγχρονης γενικής δενδροκομίας σε φοιτητές γεωπονικών τμημάτων, και β) να περιγράψει όλες τις χρηστικές πληροφορίες που απαιτούνται σήμερα για την ορθή καλλιέργεια των δενδροκομικών φυτών στους γεωπόνους και παραγωγούς που ασχολούνται με τη δενδροκομία.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.