Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Αισθητική Προσώπου (Αφυδάτωση – Γήρανση)

19,00€

Οι απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας θέλουν όμορφα, νεανικά πρόσωπα που ο χρόνος δεν έχει αφήσει τα σημάδια του. Η προσπάθεια για να σταματήσει η φθοροποιός δύναμη του χρόνου, η αναζήτηση του ελιξιρίου της νεότητας οδηγούν τον άνθρωπο στην ανεκπλήρωτη επιθυμία του να ξεφύγει από τα γηρατειά. Έτσι φτιάχτηκαν τα πρώτα καλλυντικά. Τις τελευταίες δεκαετίες η…

 • ΙSBN

  9789606859281

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  223

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Οι απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας θέλουν όμορφα, νεανικά πρόσωπα που ο χρόνος δεν έχει αφήσει τα σημάδια του. Η προσπάθεια για να σταματήσει η φθοροποιός δύναμη του χρόνου, η αναζήτηση του ελιξιρίου της νεότητας οδηγούν τον άνθρωπο στην ανεκπλήρωτη επιθυμία του να ξεφύγει από τα γηρατειά. Έτσι φτιάχτηκαν τα πρώτα καλλυντικά.

Τις τελευταίες δεκαετίες η επιστήμη έχει προσφέρει πολλές πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος. Η εφαρμογή τους από τους επαγγελματίες της αισθητικής είναι το αντικείμενο του βιβλίου που απευθύνεται τόσο σε φοιτητές τμημάτων αισθητικής – κοσμητολογίας όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.