Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Χημεία Τροφίμων

30,00€

Δημήτριος Μπόσκου
Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 • ΙSBN

  9789606859380

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  320

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Πρόσφατα δεδομένα για τη σημασία διατροφικών συστατικών, νέα προϊόντα, ευρήματα οφειλόμενα σε νέες αναλυτικές τεχνικές, βαθύτερη γνώση των φυσικών προϊόντων και των συστατικών των τροφίμων, καινούργια πρόσθετα, βιοτε- χνολογικά προϊόντα, ρυπαντές και άλλα προβλήματα από την παρουσία βλαβε- ρών ουσιών στα τρόφιμα, κατέστησαν αναγκαία μια νέα έκδοση με προσθήκες και αλλαγές. Καινοτομία της νέας Ε΄ έκδοσης του βιβλίου είναι η προσθήκη ενός πλήρους καταλόγου των προσθέτων με τους αριθμούς Ε από τα sites brynyollie hacsg με συμπληρώσεις και διορθώσεις του συγγραφέα.

Με την έκδοση αυτή εξυπηρετείται καλύ- τερα ο αρχικός στόχος, που είναι ένα βοήθημα στα χέρια των φοιτητών αλλά και των επιστημόνων και τεχνολόγων τροφίμων που να καλύπτει τις πιο σημα- ντικές και σύγχρονες γνώσεις στο πεδίο της Χημείας Τροφίμων και παράλληλα να διευκολύνει τη σύνδεση του επιστημονικού αυτού πεδίου με συγγενικούς κλάδους όπως η Βιοχημεία Τροφίμων, η Διατροφή, η Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων, η Βιοτεχνολογία και η Τοξικολογία Τροφίμων.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.