Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Ανόργανη θρέψη και λιπάσματα

75,00€

Ιωάννης Ν. Θεριός
Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 • ΙSBN

  9789606859373

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  896

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στο να καλύψει ένα βιβλιογραφικό κενό στον κλάδο της Ανόργανης Θρέψης και Λίπανσης των καλλιεργειών. Το αντικείμενο ‘Θρέψης και Λίπανσης των Φυτών’ είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τις βιολογικές επιστήμες διότι ασχολείται με τις διεργασίες πρόσληψης, μεταφοράς και μεταβολισμού των θρεπτικών στοιχείων. Γνώση των ανωτέρων μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα λίπανσης, και τις αποδόσεις, να βελτιώσει την ποιότητα και να μειώσει τους κινδύνους ρύπανσης των υπόγειων υδάτων.
Το αντικείμενο της Θρέψης Φυτών και των Λιπασμάτων αφορά πολλούς κλάδους όπως των Οπωροκηπευτικών, της Μεγάλης Καλλιέργειας, της Εδαφολογίας και των Περιβαλλοντολογικών Επιστημών, της Φυσιολογίας Φυτών κλπ.
Το βιβλίο είναι χρήσιμο στον παραγωγό με τις συστάσεις λίπανσης των καλλιεργειών και με τις έγχρωμες φωτογραφίες που αφορούν τις τροφοπενίες ή τοξικό τητες των θρεπτικών στοιχείων.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.