Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Ειδική Δενδροκομία – Καλλιέργειες Τροπικών κ Υποτροπικών περιοχών

38.00€

Στο βιβλίο αυτό δίνονται πληροφορίες εξειδικευμένες για την καλλιέργεια των κυριότερων οπωροφόρων  δένδρων ή θάμνων  που καλλιεργούνται στις υποτροπικές και τροπικές περιοχές. Μερικές από τις καλλιέργειες αυτές καλλιεργούνται στην Ελλάδα σε ευρεία έκταση, όπως για παράδειγμα της  ελιάς και  των  εσπεριδοειδών   και άλλα σε μικρότερη  έκταση, όπως του αβοκάντο και της μπανάνας. Μερικά από τα…

 • ISBN

  9789606859465

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  382

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Στο βιβλίο αυτό δίνονται πληροφορίες εξειδικευμένες για την καλλιέργεια των κυριότερων οπωροφόρων  δένδρων ή θάμνων  που καλλιεργούνται στις υποτροπικές και τροπικές περιοχές. Μερικές από τις καλλιέργειες αυτές καλλιεργούνται στην Ελλάδα σε ευρεία έκταση, όπως για παράδειγμα της  ελιάς και  των  εσπεριδοειδών   και άλλα σε μικρότερη  έκταση, όπως του αβοκάντο και της μπανάνας.

Μερικά από τα προϊόντα των τροπικών και υποτροπικών ειδών είναι ευρείας χρήσης  και πολύ σημαντικά σε διεθνές επίπεδο, όπως  της ελιάς, των εσπεριδοειδών, του καφέ,  του κακάο, του ανανά και άλλων και θα πρέπει οι φοιτητές Γεωπονίας να γνωρίζουν περισσότερα πράγματα σχετικά με την καλλιέργειά τους και την χρήση των προϊόντων τους.

Τα κείμενα ενισχύονται με την παρουσία  εικόνων έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί ευκολότερα το περιεχόμενο.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.