Κων. Μελενίκου 3, Θεσσαλονίκη 54 635

Γενική και Ειδική Δενδροκομία – Φυλλοβόλα ΝΕΟ 2023

65.00€

Στο βιβλίο αυτό δίνονται γνώσεις βοτανικής, μορφολογίας, φυσιολογίας, γενετικής και βιοχημείας των σπουδαιότερων δενδροκομικών ειδών που καθιστούν το φοιτητή ικανό να κατανοήσει την αναπαραγωγή. την αύξηση και ανάπτυξη των οπωροφόρων δένδρων, την αύξηση και ωρίμανση των καρπών. Επίσης, αναλύεται η επίδραση του περιβάλλοντος (Θερμοκρασία, φως, φωτοπερίοδος, νερό, αέρας) στην αναπαραγωγή, στην αύξηση και ανάπτυξη των…

 • ISBN

  9789606859397

 • Σχήμα

  17x24

 • Σελίδες

  910

 • Εξώφυλλο

  Μαλακό

Στο βιβλίο αυτό δίνονται γνώσεις βοτανικής, μορφολογίας, φυσιολογίας, γενετικής και βιοχημείας των σπουδαιότερων δενδροκομικών ειδών που καθιστούν το φοιτητή ικανό να κατανοήσει την αναπαραγωγή. την αύξηση και ανάπτυξη των οπωροφόρων δένδρων, την αύξηση και ωρίμανση των καρπών. Επίσης, αναλύεται η επίδραση του περιβάλλοντος (Θερμοκρασία, φως, φωτοπερίοδος, νερό, αέρας) στην αναπαραγωγή, στην αύξηση και ανάπτυξη των οπωροφόρων δένδρων.

Παρέχονται γνώσεις σχετικές με τις αρχές καλλιέργειας των οπωροφόρων δένδρων είτε τη φύτευση, το κλάδεμα, την άρδευσή και την λίπανση, την συγκομιδή και τις μετασυλλεκτικές μεταχειρίσεις των καρπών καθώς και πληροφορίες σχετικές με την διαιτητική αξία των καρπών για τον άνθρωπο.

Δίνονται πληροφορίες εξειδικευμένες για την καλλιέργεια των κυριότερων οπωροφόρων δένδρων που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και στην Εύκρατο ζώνη ειδικότερα.

Τα κείμενα ενισχύονται με την παρουσία πολλών εικόνων έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί ευκολότερα το περιεχόμενο.

Εκδόσεις Βιβλίων

Από το 1934 κοντά στο φοιτητικό κοινό και τους καθηγητές, με καλαίσθητες και ποιοτικές εκδόσεις πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

Διανομή Βιβλίων

Το κατάστημα μας λειτουργεί ως Σημείο Διανομής συγγραμμάτων μέσω του Συστήματος Εύδοξος.

Βιβλιοπωλείο

Βιβλία που καλύπτουν διάφορα επιστημονικά πεδία, με εξειδίκευση στις Γεωτεχνικές και Θετικές Επιστήμες.